hits

Ferdig med eksamen

  • 02.06.2017 kl. 17:29

Hei dere, god fredda! Daaaaa var man endelig fiks ferdig med eksamen, statsvitenskap og ntnu for now. Eksamen i dag gikk ikke sånn strålende, nok en gang gikk jeg etter kun tre timer, når vi egentlig har fem, noe jeg ikke ser på som et veldig bra tegn. Det vil nemlig si at jeg ikke hadde noe mer å komme med, og at de som satt to timer lengre hadde en del mer å komme med. BUT BUT det er ikke noe å gjøre med nå. Nå er det sommerferie, sola skinner og jeg har INGENTING å finne på (jippppii?!?) Seriøst hva skal man gjøre nå, alle vennene mine er opptatt med enten sydentur, jobb, eksamen eller andre ting, så det var jo ikke så veldig exciting å bli ferdig med eksamen egentlig. Når klokka slo tolv i dag tenkte jeg liksom weyyyyy sommerferie ass faen party og livet osv, også 20 minutter etter så bare nehhj blir det fredagskveld hjemme i soffan, aleine med et glass saft da. Så hvis noen vil hive seg med på byen i kveld så er det bare å rope ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så her sitter jenta med litt blandede følelser. Drikker grønnsakssmoothie when she specifically asked for vodka. 
Hva er deres planer for kvelden? Trenger inspirasjon 

6 Kommentarer

hana

02.06.2017 kl. 18:59
Aaa, I envy you so much! i still have 2 weeks of classes and then one month of exams. Enjoy your free time when you can.

Btw, can you tel a little bit more about your college?

Mia

02.06.2017 kl. 20:48
Kan du skrive litt om hva du tenker å studere neste år? tenker du å bli i trondheim?

Barry jamil

02.06.2017 kl. 23:22
Hola boss lady iam so exiting to meet you i love your by and i will be great to talk to you i hope you understand ;) you are so beautifulll ;)

Ida

02.06.2017 kl. 23:44
Kan du skrive litt om hvordan det var å gå statsvitenskap? Var det interessant? Tenker du å fortsette med noe lignende neste år eller bare spille håndball? Takk for svar på forhånd, det er så spennende å følge med på bloggen din!! :):)

Inga

04.06.2017 kl. 11:59
Åh, så herlig! Godt å være ferdig :-) Hva slags emne hadde du nå etter jul? Nysgjerrig på bøkene igjen jeg, med tanke på neste år for min del tehe :-)

05.06.2017 kl. 12:33
Kjøpte du denne på nakd? Lurte på en ting da isåfall, hva kommer tollen på?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no