hits

Lever på kanten

  • 01.06.2017 kl. 16:19

Midt i siste innspurt av eksamenslesing så må jeg bare stikke innom for å si at jeg lever, på kanten vel og merke. Nå er jeg bare så klar for å bli ferdig med eksamen. Jeg føler meg ikke trygg i det hele tatt, noe som derimot ikke passer overhode med det jeg har brukt dagen på i dag, ettersom jeg sitter her og blogger, spiser og gjør meg klar til dagens andre treningsøkt. Jeg burde sittet pal fra soloppgang til midnatt i dag og lest, og det ville jeg kanskje gjort et par år tilbake, men nå er det nye prioteringer som tar opp plass i en travel hverdag. Jaja i morgen på denne tiden er jeg ferdig for lenge siden, and I can't waiiiit. 

Her er noen bilder fra et liv på en annen kant. Back to LA med min bestie. Har brukt det faktum at hun kommer hjem om ikke mange dagene, som motivasjon til å komme meg gjennom pensum. Snart er alle hjemme i vår fine Trondheim by og har sommerferie ♥ Blir ikke bedre enn det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anna ♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildene er fra en restaurant i downtown LA, The perch. Det var en fet plass på en rooftop. Og jeg tør nesten låve dere at det var minst fire kjendiser der (hvis to av dem var oss) ;p 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 Kommentarer

kaja

01.06.2017 kl. 18:05
hei!

kunne du ikke lagd et innlegg om hvilke planer du har for sommerferien?

Jamilbarry

01.06.2017 kl. 18:59
Hola boss lady :) ikk var redd; ) all I see is you; ) you are so pretty; ) kos dg; ) one day belieber for life; ) dream on :/

marte

01.06.2017 kl. 22:21
Hvor er buksen fra? :)

Bitte-Louise

02.06.2017 kl. 08:17
Kjempe nydelig bilde av deg :D

Ingrid

03.06.2017 kl. 11:26
hvor er antrekket fra? drit fin bralette, og bukse!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no