hits

Balance is key

  • 30.05.2017 kl. 13:08

God dag mine venner! I dag våknet jeg av meg selv klokka seks og var pling våken. Jeg vurderte sterkt å stå opp siden jeg uansett skulle opp om en times tid, men det endte med at jeg gikk for å tisse og la meg til å sove igjen. Så våknet jeg av vekkerklokka klokka sju og var stuptrøtt ofc. Er alltid trøtt når jeg må opp, derimot når jeg ikke må det så er det bare digg å våkne tidlig. Well well. Klokka åtte dro jeg på trening, og nå sitter jeg ute i sola og spiser lunsj og leser til eksamen. Jeg skal ikke late som jeg har stått ved grillen og laget meg dette flotte måltidet til lunsj, det er nok middagsrester fra i går, men jeg sier ikke neitakk til det. 

Om ikke lenge må jeg si hade til eksamenslesing for a while, jeg skal nemlig partye resten av dagen haha. Trening > Skole > Fæst  ville vært facebook-statusen min noen år tilbake. Vi har nemlig lagsfest (med byåsen), så det blir gøyy. Kanskje ikke den beste oppladningen til eksamen på fredag, men balance is key eller??Sitter her og leser, men har mest lyst til å bare slenge meg i denne sofaen og sole vampyrkroppen litt. Er jo så fiiiint vær ♥ Ha en fin dag!!


 

5 Kommentarer

30.05.2017 kl. 13:28
Kan du skrive litt om hvordan studiet er? Mye pensum, eksamener osv?

Hannah

30.05.2017 kl. 14:14
ketchup på kylling og ris???? hahha errrrs

Barry jamil

30.05.2017 kl. 14:40
Hola matholck :) i will out of this country :0 Elf expressen my far was a King remember the name Barry ;)

aurora

30.05.2017 kl. 22:11
hallo ketchup på kylling og ris is the best omg

Linn

31.05.2017 kl. 15:59
Kan du fortelle om studiet?? Og hva tenker du videre, ang. utdannelse og studier? :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no