hits

Sol og såpebobler

  • 28.05.2017 kl. 12:20

Hei dere, god søndag! Til tross for at jeg har vært litt småsyk i helga med en forkjølelse, så har det vært en finfin helg. På fredagen lagde jeg og Trine taco og startet på en serie sammen, The Killing på Netflix. Vi hadde en gjennomført girlsnight, mens resten av jentene enten var med typen, på jobb eller andre ting. Svært sjeldent vi er bare to stykker sammen på en fredagskveld. Vi lakkerte negler og tok maske, haha what a cliche. 

I går våknet jeg sent og spiste frokost med mami før hele familien ordnet seg og dro til mimmi og beste. Beste hadde bursdag så det ble en koselig liten feiring med tidlig middag og kake ♥ Elsker å være på besøk hos dem, det er så fint der og jeg blir inspirert av alt. Det så dere kanskje på mystory både på snap og insta haha, veldig mye bilder. 

min lille bebbi ♥


mami, mimmi og beste ♥

Gårsdagens antrekk kommer i eget innlegg litt senere. Ha en herlig søndag! 

1 Kommentar

Amanda - Resan mot frihet

28.05.2017 kl. 16:16
Gud så fina bilder! Ha en fin söndag :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no