hits

God på grill

  • 07.05.2017 kl. 14:58

Hei dere! Mai-helg nummer to er overstått, og vi ligger godt an på grillstatistikken. Fredagen var en nydelig dag. Den startet med joggeturen til meg, Johanna og Trine. Så dro jeg på skolen, i siste forelesning for dette semesteret. Etter skolen dro jeg med noen av jentene på City Lade og kjøpte yoghurtis. Den er den beeeste (Funky Frozen), også er det halv pris hver første fredag i måneden. Så det har mer eller mindre blitt en tradisjon hver fjerde fredag. Etter yoghurtisen dro vi og handlet inn til grilling, så grillet vi ute på verandaen hjemme hos Trine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanne, Martine, Louise, meg og Trine ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en kjempetrivelig kveld, og så fikk vi ladet opp til lørdagen (altså gårsdagen) hvor vi feiret Loui 20 år. Bilder fra kvelden kommer senere ♥

2 Kommentarer

Hege Kristin

07.05.2017 kl. 15:09
så koselig <3

barry jamil

07.05.2017 kl. 15:57
hei .) koselig bilde :) du ser absolutt koselig ute :) girl jg elsker dg <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no