hits

Bytur og kveldstrening

  • 04.05.2017 kl. 20:38

Hei folkens! Beklager dårlig update i dag, blir liksom slik at jeg venter til dagen er ferdiglevd før jeg setter meg ned med kveldsmaten og blogger om dagen som har vært. Vel, i dag sto jeg opp tidlig og spiste frokostblanding før jeg jogget meg en tur i det fine været. Eller, det vil si åtte grader og overskyet/litt sol, men det er egentlig det perfekte joggevær. Etter det spiste jeg en kjapp frokost nr 2 (to knekkebrød med strandaskinke), sminket meg litt og kjørte avgårde til byen for å møte Hanna og Trine. Vi ruslet bare rundt om i byen og gikk innom noen butikker, helt til vi ble sultne og satte oss ned på Graffi. Jeg husker det var en tid vi spiste på Graffi minst en gang i uka, og måtte ty til forbud mot å spise der en periode. Men jeg mener det, Graffi-shaken er fortsatt uslåelig. Så vi spiste der i dag (for første gang på lenge), og det var nydelig. Blir nok flere restaurantbesøk framover nå som været blir finere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter byen dro jeg på spillermøte med Utleiragjengen for å høre om neste sesong og litt sånt. Mer om det kan jeg si senere. Men nå skal jeg en tur på 3T-Ilsvika med Trine og Johanna. Vi har blitt litt forelsket i kveldstreninger, og ettersom Ilsvika er selvbetjent og åpent sent på kvelden, passer det perf. 

Nå gleder jeg meg til heeeeelg, flere som gjør det eller?♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

5 Kommentarer

Lilli

04.05.2017 kl. 21:57
Det så veldig godt ut (:

Jamil barry

04.05.2017 kl. 21:57
Hei boss lady :) bloggen er på topp ;) du ser veldig nydelig ute :) jg er så lyst å chiller md dg ;) angel save me :)

Live

04.05.2017 kl. 23:41
Jeg MÅ bare si at jeg simpelthen e l s k e r bloggen din! Både de varierte og kule innleggene, din avslappede og hverdagslige måte å formidle på og ikke minst din herlige personlighet. Du må seriøst være Norges beste blogger. Ingen annen blogg som er like gøy å trykke seg innpå som din. Keep up the good work, vil tro du er en inspirasjonskilde for mange!!

05.05.2017 kl. 13:13
Sjekk ut sirilbredesen på insta, dere ligner sykt mye på ansiktstrekkene!!

Laila Monica Nikolaisen

05.05.2017 kl. 13:30
JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no