hits

Malibu w/friendzz

  • 15.04.2017 kl. 14:00

Etter frokosten i dag tok det ikke lang tid før vi kjørte bort til Santa Monica College, og besøkte Anna og kjæresten hennes, Per Bjarne. Når jeg sier "vi" så mener jeg forresten mamma, pappa, Pernille og meg. Vi hadde jo så lyst til å se hvordan de bor, som studenter her i LA. Og det var veldig kult og fint da må jeg si, ikke noe tull de leilighetene der altså. Litt senere kjørte vi alle seks avgårde til Malibu for å se på shhteindyre hus og spise lunsj. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My bestie ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spiste på Neptune's Net. Det var en litt annerledes plass, ikke noe luksusrestaurant, men den var kul. Tydeligvis en plass der det ofte rager kjendiser rundt når de er gira på litt sea-junk-food, som fritert scampi eller fish-taco. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med det, men a whole lot of movies har spilt inn diverse scener der. Blant annet en scene i Iron Man 3, Gossip Girl og Fast & Furious. Og om jeg får skryte litt av det, så satt vi på det bordet der Paul Walker spiser maten sin i kveldssola i en av Fast & Furious-filmene. Dere kan se klippet under hehe, for det er jo litt morsomt da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter turen til Malibu dro vi tilbake til Santa Monica og bare gikk rundt på piren og så på ting og folk og spiste frozen yoghurt #2 for dagen, mmmm blir aldri lei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Santa Monica pier ♥

Hva synes dere om bildene?

6 Kommentarer

Jamil barry

15.04.2017 kl. 14:52
Waou nydelig bilde :)

Vilde

15.04.2017 kl. 15:24
Hva studere Anna?:))

Tina

15.04.2017 kl. 21:31
Herreguud så fine bilder!!

Permanent Vacation.

15.04.2017 kl. 23:46
Må ikke glemme å vinke til Lana når dere kjører forbi PCH #19562.

Statera Marit Ebeltoft

16.04.2017 kl. 10:09
Nydelige bilder! Jeg hadde vel ikke gått hjem igjen om jeg var på cafe der Paul Walker hadde vært ;) Er sikkert en minnerik ferie :D

Jamil barry

17.04.2017 kl. 17:00
Hola boss lady :) kom fort til Norge :/ som jg savner dg :) du er min best blomster :-) kos dg ;) love you :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no