hits

Cowsea

  • 03.04.2017 kl. 13:11

Hei dere! Gårsdagen ble i stor grad preget av kampen mot Larvik, både før og etter selve kampen. Fra morgenen av gjorde jeg det jeg sa jeg ikke kom til å gjøre denne helgen, nemlig å ligge henslengt i sofaen og se Grey's. Og klokka gikk den, så plutselig nærmet klokka seg halv fem og det var på tide å forberede seg til kamp. Vi spilte i en hall full av publikum og masse stemning. Det var også bra stemning i laget, og vi ledet mot Larvik i hele førsteomgangen. I andre omgang tok de innpå og det endte med tap til oss. Likevel var det en utrolig morsom og spennende kamp. 

Etter kampen dro jeg med elitegjengen på Cowsea og spiste masse god mat. Det ble en koselig kveld med fine folk ♥

I dag har jeg null håndball på planen, noe som er uvanlig og usedvanlig deilig haha. Så nå skal jeg til fysio og trene meg stor og sterk til neste håndballsession hehe. Resten av dagen har jeg tenkt å blogge og slappe av. Digg. Vi blogges dere, ha en fin dag! ♥


4 Kommentarer

Cowsea har så utrolig god mat!

Jamil Barry

03.04.2017 kl. 14:14
Hei boss lady :) koselig ;) digge story din :)

Silje

03.04.2017 kl. 18:28
Hei :) får du noe spilletid? vet det er vanskelig i starten og at de tar tid, men lurer bare på om du får noe spilletid? <3

Mathilde Holck

03.04.2017 kl. 18:41
Silje: Jeg er nok ment som reserve, i tilfelle noen blir skadet eller hvis vi skulle lede masse over motstanderen. Men jeg har fått spilt litt, og det er mer enn jeg har forventet uansett :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no