hits

En helg med mange planer

  • 31.03.2017 kl. 20:17

Hei dere! Er det ikke deilig at det er så lyst ute? Jeg elsker det. Dagene blir så mye lengre og alt føles lettere på en måte jeg ikke kan forklare. Og endelig er det fredag igjen! Herlighet, ukene går så fort. Denne helga er det mye som skjer, eller i hvert fall mer enn de helgene når jeg bare ligger inne og ser Greys haha. I kveld skal jeg slappe av med jentene, jeg kom nettopp hjem fra håndballtrening, så nå blir det digg å hive i seg noe fredagsgodt og bare gjøre ingenting. Men i morgen begynner timeplanen min å leve litt. Jeg har håndballtrening i morgen tidlig med forberedelse til kamp på søndagen. Så har jeg frisørtime klokka to, middag med grandparents klokka fire, og så bursdag til Sannis med en hel jentegjeng ♥ På søndagen er det siste kamp i Grundigligaen, Byåsen elite mot Larvik(!) og jeg skal være med heh :)):):):) Gleder meii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredagskveld! 

4 Kommentarer

Pernille

31.03.2017 kl. 20:23
Moro med planer. Selv har jeg minst en plan denne helgen. Resten tar jeg som det kommer. Fine bilder også. Ønsker deg en flott kveld!

Jamil Barry

31.03.2017 kl. 20:30
Hei :) digg plan ;) formen er på topp 😀 resultalt kommer snart :) du er så god å ser på :) men er du noe planer til sommer :D

Hege Kristin

31.03.2017 kl. 21:27
kos deg <3

Permanent Vacation.

31.03.2017 kl. 21:32
Ja det hjelper mye med litt flere plussgrader.Ha en fantastisk helg og lykke til.

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no