hits

Oh happy day

  • 23.03.2017 kl. 14:48

Jeg har glemt å vise dere hva mamma kom hjem med til meg her om dagen. Hun var nettopp på venninnetur i Åre og det er vel ingen hemmelighet at jeg eeelsker matbutikker i Sverige. De har så mye godt, og så masse glutenfritt, sukkerfritt og ja you name it. De har kommet litt lenger enn Norge på den fronten, men det gjør meg ikke noe særlig, det gjør det bare enda bedre å ta turen til nabolandet en gang i blant. Såå ja mamma kjøpte med en svær bærepose med masse nammenam til mei. Happy matholck. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posen består av forskjellige smaker Kvarg, Propud Proteinpudding, og Propud Milkshake

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har ikke smakt alle proteinpuddingene enda, bare sjokolade, vanilje og lemon cheesecake. Har jordbær, karamell og appelsin&sjokolade til gode. Yummy. 

Hvilke er dine favoritter?

6 Kommentarer

Iselin Renée

23.03.2017 kl. 15:29
Kvarg med nøttesjokolade smaker som duo youghurt :D

Jamil Barry

23.03.2017 kl. 15:57
Hello boss lady :) sjokolade smake alltid bra :) jg drikke sjokomelk til frokost, savner ditt smile :) alltid å ser på ;) kos dg ^_^

Sandra Marie

23.03.2017 kl. 20:53
åh, jeg elsker disse :D Favoritten er nok vanilje og den med karamell. Jeg glemte å sjekke ut kvarg når jeg var i Sverige, må skrive det opp! Er det noe av det samme eller? :-)

Linea

23.03.2017 kl. 20:57
HVA? Selger de ikke proud produktene i vanlig dagligvarer i Trondheim? I bergen har vi de på Kiwi og Meny :DD

Linea

23.03.2017 kl. 21:01
En ting til!! Du virker veldig opptatt av sunnisfiserte produkter og generelt det å spise sunt hele tiden? Spiser du aldri usunt? Og har du noen sinne hatt et forstyrret forhold til mat og kropp?

25.03.2017 kl. 14:06
vi har jo proud i trondheim. vet at bunnpris har fått inn for en stund siden, der har de mange smaker :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no