hits

Glutenfrie spinatpannekaker

  • 15.03.2017 kl. 12:20

I dag prøvde jeg noe nytt, nemlig grønne pannekaker mmm. Som dere sikkert allerede har skjønt så er det spinat som er årsaken til den freshe fargen. Det er hovedsaklig vanlige havrepannekaker, med en liten vri. De ble utrolig gode! Her er oppskriften:

30 gram havregryn + 15 gram annet mel (jeg brukte glutenfritt kokosmel)

1 egg 

2 ss mager kesam (kan bruke naturell yoghurt eller noe lignende)

1/2 ts bakepulver

2 ts søtning (jeg brukte vanlig sukrin)

en klype salt

en neve spinat

Jeg tok alt i en blender for å få en smooth blanding, og regulerte med vann til jeg fikk en passe tykk konsistens. Jeg fikk 7 små pannekaker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva tror dere om disse? Prøv de ut og si meg hva dere synes!

Del gjerne innlegget videre ♥

3 Kommentarer

Jamil Barry

15.03.2017 kl. 12:33
Hei boss lady ;) dette ser utrolig godt ut ;) skal prøve :)

Hege Kristin

15.03.2017 kl. 14:26
nam :D

Julie

15.03.2017 kl. 18:26
kor mye spinat? Hahah, kanskje viktig å ha i det grønne og!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no