hits

Glutenfrie spinatpannekaker

I dag prvde jeg noe nytt, nemlig grnne pannekaker mmm. Som dere sikkert allerede har skjnt s er det spinat som er rsaken til den freshe fargen. Det er hovedsaklig vanlige havrepannekaker, med en liten vri. De ble utrolig gode! Her er oppskriften:

30 gram havregryn + 15 gram annet mel (jeg brukte glutenfritt kokosmel)

1 egg 

2 ss mager kesam (kan bruke naturell yoghurt eller noe lignende)

1/2 ts bakepulver

2 ts stning (jeg brukte vanlig sukrin)

en klype salt

en neve spinat

Jeg tok alt i en blender for f en smooth blanding, og regulerte med vann til jeg fikk en passe tykk konsistens. Jeg fikk 7 sm pannekaker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva tror dere om disse? Prv de ut og si meg hva dere synes!

Del gjerne innlegget videre ♥

3 kommentarer

Hei boss lady ;) dette ser utrolig godt ut ;) skal prve :)

kor mye spinat? Hahah, kanskje viktig ha i det grnne og!

Skriv en ny kommentar