hits

Drikker du nok vann?

  • 06.03.2017 kl. 22:18

Er ikke det en evig debatt, om hvor mye vann man skal drikke på en dag? Ikke vet jeg hvor mye man skal ha i seg, men jeg drikker uansett mye vann på en dag. Jeg tenker at det er bedre å drikke mye vann, enn å drikke lite vann. Jeg trener jo en del, og da drikker jeg selvfølgelig vann, men også ellers når jeg gjør lekser, ser serie eller what ever egentlig. Cluet er å ha med seg en drikkeflaske hvor en du går. For det er ingen som gidder å gå til kjøkkenet eller på toalettet, hvis du er på skole eller jobb, for å fylle opp glasset hvert tiende minutt. Med en flaske så er det problemet betydelig redusert. Da er det eneste irritasjonsmomentet at man må tisse stadig vekk haha. Men jeg har hørt at det er bra for kroppen :pp Jeg leste en plass at man kunne gange kroppsvekten sin med 0,03 for å finne ut hvor mange liter vann man skal ha i seg i løpet av en dag. Jeg fikk 2,1 liter - noe jeg leeettt overstrider. 

Jeg fikk meg ei splitter ny, superfresh, knallgrønn glassflaske fra 3T-Shop her om dagen, som hjelper meg med å få i meg nok vann. Vann blir jo mye morsommere å drikke når man drikker fra en sexy flaske vel? De har også gul, svart og rosa. En annen ting man kan gjøre for å gjøre vann litt morsommere å drikke, er å ha litt saft oppi (med eller uten sukker), men bare litt saft. Jeg synes faktisk svak saft er mye bedre enn sterk saft. Er den ikke fiiin? Dere finner den her


 

6 Kommentarer

Hege Kristin

06.03.2017 kl. 22:43
jeg er veldig glad i vann med sitronsmak i , de bonaqua du får kjøpt på butikken :D

da drikker jeg mye mer enn til vanlig!

lisebrevik

07.03.2017 kl. 00:13
Så fin drikkeflaske :) Jeg drikker faktisk ganske med bra vann om dagene.

Jamil Barry

07.03.2017 kl. 09:20
Hola verden best ok 😉 skal drikke mer vann :) viktig for krroppen ;) takk for tips :)

Ida

07.03.2017 kl. 09:22
Drikker også MYE vann i løpet av dag. Kommer sikkert opp i minst fem liter takket være min gigavannflaske som rommer 1 liter :) vet ikke om dette er bra for kroppen, folk sier jo så forskjellig, men er avhengig!

ingagilberg.blogg.no

07.03.2017 kl. 10:10
De flaskene er kjempefine! Dessverre er jeg alt for dårlig til å drikke nok vann, men jeg prøver :-)

Iselin Renée

07.03.2017 kl. 14:44
Så fin flaske :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no