hits

Klar for match

  • 14.01.2017 kl. 15:53

Hei dere, god lørdag ♥ I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å spise frokost og sett KUWTK (er det sånn man skriver det?) Jeg er egentlig ikke noe Kardashian-fan, ikke det at jeg ikke liker hverken dem eller programmet, jeg har bare liksom aldri sett det. Men nå var det maraton på TV2 Livsstil, så da ble jeg sittende. Litt hodepine når Scott drikker seg dritings og blir skikkelig douchbag, men ellers underholdende, må si det altså. 

Denne helga er just another håndballhelg. Vi spiller kamp klokka seks i kveld, i Utleirahallen, mot Volda. De var de siste vi spilte mot før jul, og da slo vi dem, noe som var ganske sjuki ettersom de ledet tabellen og ingen hadde egentlig forventet at vi skulle vinne. Så nå gjelder det bare å gjenskape magien. I morgen tar vi fly til Oslo og spiller mot Oslostudentene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Kommentarer

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 16:01
God match! Flott du er :D

Barry jamil

14.01.2017 kl. 16:33
Lykke til ;-) jg ser formen :-) bonne route :-)

Ronja

14.01.2017 kl. 19:59
Får du alt håret ditt inn i hestehalen? Hvis ikke, hva gjør du? Har like langt hår som deg og jeg klarer ikke å ha så høy hestehale :(

Hege Kristin

14.01.2017 kl. 20:12
håper dere vant kampen :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no