hits

My new baby

  • 13.01.2017 kl. 15:19

Jeg har jo ikke vist dere julegavene mine i år, noe som er litt dårlig, og nå føler jeg det er litt sent å komme med en video der jeg viser de fram. Så da viser jeg dem heller fram litt sånn hver for seg, slik jeg føler for. Så, uten å rakke ned på noen av de andre flotte julegavene mine, så må jeg si at dette ble favorittgaven, ettersom det var det eneste jeg hadde ønsket meg sånn skikkelig. Jeg fikk et Olympus E-PL8 med diverse utstyr av mamma, papppa og grandparents ♥ 

Jeg er som regel på farten og har lært at speilrefleksen er for stor og tung til å ha i en sekk eller ei veske over skuldra en hel dag. Og så føler jeg at å ta bilder med telefonen er for enkelt igjen, så et skjønt, lite kamera som Olympus er just perfect. Den passer til og med i jakkelomma! 


Jeg har ikke blitt helt rutinert enda på innstillingene og funksjonene, men jeg har skjønt at det er mulig å overføre bilder fra kameraet direkte til iphonen over Wifi (på samme måte som GoPro), og det er jo pretty amazing og gjør det veldig enkelt. Likevel bruker jeg sjelden den funksjonen, ettersom jeg bruker bildene til bloggen, og blogger alltid fra macen. Så da overfører jeg via minnebrikke. 

Hvis dere har noen tips til kule innstillinger osv, så blir jeg kjempeglad om dere deler dem i kommentarfeltet ♥ Også hvis dere har noen spørsmål, så skal jeg prøve å besvare dem så godt jeg kan. 
 

6 Kommentarer

Barry jamil

13.01.2017 kl. 16:34
Hei :-) veldig fint gave du er fått ;) tu me plait beaucoup :-)

Victoria Larsen

13.01.2017 kl. 16:52
Åh, heldig! Gratulerer :D

juan

13.01.2017 kl. 17:28
Hola mathilde ,Hola mathilde ,Hola mathilde ,Hola mathilde........argentina

Hege Kristin

13.01.2017 kl. 18:54
gratulerer :D

katrine

13.01.2017 kl. 21:54
vet du hvor de har kjøpt det?

Lea

14.01.2017 kl. 11:44
Så fint kamera! Skjønner godt at du ville ha et mindre, som er mer praktisk å bære på. Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om valgfagene du hadde i 2. og 3.klasse på VGS? Hadde vært veldig fint å lese, og få høre hva du synes om valgene og fagene du tok :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no