hits

Just a tiny confession

  • 05.01.2017 kl. 16:29

Hei babes! Takk for masse fine kommentarer på videobloggen! Fikk noen engelske kommentarer om at de siste brynene ble litt for mye, og at jeg ikke trengte så mye sminke :) Haha de skjønte kanskje ikke at jeg var litt useriøs når det gjaldt alle andre enn de første, men men er jo supert at de er ærlige, I sure as hell can handle the ugly truth.

Så, i dag håper jeg ikke mamma og pappa leser bloggen, for her kommer en tilståelse, som gir dem muligheten til å si I told you so. Jeg har nemlig på mirakuløst vis klart å bli forkjølet. Og jeg skal kanskje ikke benekte det faktum at nyttårsaften kan være den grunnleggende årsaken. I det jeg gikk ut døra den 31 januar hadde jeg på meg en kjole som dekket like mye som et håndkle og sko like solide som sandaler. Det var i alle fall slik mamma og pappa så det. Jeg hadde jo tross alt på meg parkas og ullskjerf i tillegg, og jeg var ikke utendørs i det hele tatt (som jeg husker..). Jaja det går ikke an å forandre på det, så her sitter jeg å drikker ingefær-te og c-vitamin once again. Loving life. Vi blogges xoxo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

5 Kommentarer

Barry jamil

05.01.2017 kl. 17:01
Hei, du ser søt ut ;)

Ida

05.01.2017 kl. 17:09
Du er smellvakker

Victoria Larsen

05.01.2017 kl. 19:00
Huff, håper du snart blir frisk! Så utrolig fine bilder av deg :)

Vilde

05.01.2017 kl. 20:52
haha huff, neinei sånn er det... Du får ha mass god bedring <3

marisveen1

06.01.2017 kl. 23:23
Herregud du er smashing

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no