hits

Første juledag

  • 25.12.2016 kl. 20:45

GOD JUL ♥ ♥ ♥ 

Jeg håper dere alle hadde en fantastisk dag i går, med god mat og godt selskap. Min julaften var like fin som alltid her på Røros. Vi startet dagen med julefrokost og en tur til kirka. Etter det var det selvfølgelig tre nøtter til askepott og diverse disney klassikere som sto for tur. Julekaker og julefilmer er noe som går igjen hele dagen, det er sikkert ikke bare jeg som føler det slik, men det er jo så herlig da. Det er liksom slik det skal være. Så kommer kvelden, og vi pynter oss og kjenner lukten av ribbe og julemat fylle huset. Nammm vi spiser alltid ribbe her, og det er så godt. Så til slutt kommer gavene, jippi. Jeg fikk så masse fint!. Jeg vil vise dere senere, men jeg kan si så mye at jeg både fikk Olympus kameraet jeg hadde ønsket meg, og verdens cuteste kaffemaskin awi. Jeg var ikke så stor på bildetaking på kvelden da dessverre.. Jaja i morgen tidlig kjører vi hjem herfra, jeg skal nemlig rekke en håndballtrening klokka ti, så når jeg sier tidlig så mener jeg tidlig haha. Vi blogges når jeg er hjemme!
 

6 Kommentarer

Anonym

25.12.2016 kl. 21:39
Gledelig jul! Kos deg masse. Det fortjener du❤

Anna

25.12.2016 kl. 22:30
Blir litt feil å si at du er på Røros, når du også sier at hytta ligger i tufsingdalen. Tufsingdalen er nemlig en bygd i Os kommune, og Røros er en annen kommune i et annet fylket. Skjønner selvfølgelig at det er lettere å si Røros fordi flere kjenner til Bergstaden. Men i hvilken kirke er dere, og kjører dere først til os, også til tufsingsalen når dere reiser på hytta? Ikke noe negativt ment med denne kommentaren, men ble bare litt usikker selv på hvor hytta faktisk er :) ser ut som en koselig plass med tonnevis av julestemning:)

Barry jamil

25.12.2016 kl. 23:15
Yo yo yo min kjære gangsta :-D koselig bilde ;-) jg tar livet md ro :-) hjemme å chiller varmt ;) ses da når du er hjemme ;)

Victoria

25.12.2016 kl. 23:57
Koselige bilder :)

Barry jamil

26.12.2016 kl. 17:06
Hola skjerra :-) er så glad i dg ;) forsatt du er best :-)

Siv

28.12.2016 kl. 13:48
Haha, her minnet du litt om pippi langstrømpe! Men du er fin da! God jul :-D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no