hits

NY SNAPCHAT

  • 07.12.2016 kl. 19:38

Jadda sånn er det med den saken. Haha faen ass.. Skal ikke legge skjul på at det er litt irriterende å må lage seg ny snapchat. Jeg har liksom hatt den samme accounten siden snapchat kom til verden. Såå lange streaker, såå mange snapchatfriends fra alle tider og steder, og spesielt etter at jeg åpnet den for alle, vi snakker flere tusen. So sad.. Men altså det kunne vært verre. Jeg kunne brukket foten, eller enda verre, kjørt på en katt. Livet går da videre. (Så leng vi har helsa og hverandre sant♥) Dessuten tenker jeg det var jævlig bra timing i forhold til eksamensperioden, hvis vi ser borti i fra at det ble litt stress, så tar jeg hintet liksom. Jeg satt så mye på snap at de bare måtte kaste meg ut av hele greia. Well well. Prøver hardt å stay positiv her. 

Den nye snapchaten min er mathildeholc (haha ikke flir av meg fordi jeg måtte kutte ut K'en da, kom ikke på noe bedre), dere er hjertelig velkommen til å legge meg til og følge min klin sinnsyke hverdag bak bloggfasaden ♥ ♥ ♥ Jeg lover masse drøye bilder og nudes!! (Hadde lygekors bak ryggen da jeg skrev det med nudes)

5 Kommentarer

Ida

07.12.2016 kl. 20:54
Så fin du er! Har selv måtte lagd ny snapchat flere ganger og det er så irriterende!!

Barry jamil

07.12.2016 kl. 22:32
Kult bilde ;)

EZ

08.12.2016 kl. 12:43
I'll beb ba... Whatever : *

Helene

08.12.2016 kl. 13:11
HAHAH liker humoren i innlegget 💥 Du er flink til å spre positiv energi🎉

bloggleser

11.12.2016 kl. 13:58
Årh, jeg bare elsker at du viser naturlig skjønnhet!!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no