hits

Jobbjenta

  • 26.11.2016 kl. 20:08

Hei dere! Ble det noen kupp på dere i går? Jeg dro en kjapp tur til byen etter skolen, i fem tiden, når hysteriet hadde roet seg. Og kom hjem med en genser - som ikke var på salg - meg i et nøtteskall. Jaja endte opp med å slå til på Nelly senere på kvelden, når jeg satt på jobb heh.. Jobber jo på Downtown, og i går var det veeldig rolig, sikkert pga været og eksamenstid. Så jeg håper i hvert fall at en av de sju kjolene jeg bestilte, passer da :) 

Jeg jobber i kveld også, så nå sitter jeg hjemme hos Hanna med Thea, Johanna og Anna før jeg drar på jobb. Haha må forresten dele noe morsomt som skjedde i natt. Jobben min er å sitte i "coveren" og ta betalt og stemple inn folk. Så skulle jeg gi en av damene i køa stempel, og hun så plutselig livredd ut, pekte på stempleren min og spurte "er det elektrisk støt i den der". Hahah ja du skjønner, her sitter jeg å gir kundene elektrisk støt. Drømmejobben ass.  


Meg for to timer siden. Nydusja og klar for nattklubb si. Sykt god sjokkis btw, helnøtt anbefales
 

4 Kommentarer

Barry jamil

26.11.2016 kl. 22:08
Hei :-) koselig stå på ;-) du er perfekt liv:D je penserai a toi toute la nuit ;)

27.11.2016 kl. 12:42
Koselig! :)

Helene

27.11.2016 kl. 12:49
Sjokolade med nøtter er det beste! :D

Sylva

28.11.2016 kl. 16:55
Hvilket produkt er det du bruker på brynene dine (og i hvilken farge)? Er ginger selv og sliter med å finne en farge som passer, og som ikke blir for mørk.

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no