hits

Dagens visdomsord

  • 20.11.2016 kl. 16:05

Hei dere! Etter en lang natt med jobbing på nattklubb var det godt å komme hjem og krype langsomt opp i senga (realitet: ta springfart og dunke hodet i skråtaket). Men det var sinnsykt godt å legge seg til slutt. I morrest våknet jeg av at sola skinte inn vinduene, lukten av ferske rundstykker og lyden av svak julemusikk fra kjøkkenet, ahh finnes det noen bedre måte å våkne på en søndag?? I don't think so. Etter frokost bestemte jeg meg for å ta med Anna på en spinningtime og litt styrke etterpå. Og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Det er så alt for lett å tenke at nejjj det er søndag, det er ikke meningen å trene - og det er forsåvidt sant, det er tross alt hviledag. Men HVOR herlig er det ikke når du faktisk har gjennomført en økt til tross for denne hviledagen? Det er deilig skal jeg si deg. Kvelden er fortsatt ung, så det er ikke for sent enda heller! Og på søndager har jeg litt den tankegangen at "alt er bedre enn ingenting", så uansett hvor lite eller hvor mye man trener på en slik dag, så er det bedre enn om man ikke hadde trent i det hele tatt. Dagens visdomsord by matholck xD

Nå blir det pinnekjøtt til søndagsmiddag med familien. Julstemningen smyger seg inn på meg nå kjenner jeg. Ha en herlig søndagskveld dere, virkelig kos dere masse!

Jeg lagde forresten en hjemmelaget müsli her forleden dag, som jeg tenkte det kunne vært fint å dele med dere. Hvis det er noen interesse for det, give me a heads up! Her er den med cottagecheese, biola og blåbær.

7 Kommentarer

Mona

20.11.2016 kl. 16:14
Høres ut som du skal ha en koselig søndag! Ha en fin dag videre skjønne deg:)

Hege Kristin

20.11.2016 kl. 17:02
ha en fin dag <3

Barry jamil

20.11.2016 kl. 18:43
Ååh koselig world best :-) you are the best ever ;-)

20.11.2016 kl. 19:36
Ja til müsli-oppskrift :):)

99er jente

20.11.2016 kl. 21:17
Ja til musli-oppskrift!

Du spiser så mye godt, gjerne del flere av de tingene! ser sååå godt ut

Maia Karoline Hansen

20.11.2016 kl. 21:33
Ååååh pinnekjøtt!!! Det spiste jeg på julebord på fredag, best there is! Forøvrig eneste julematen jeg spiser, haha :p

Lisa

21.11.2016 kl. 11:10
Hei <3 Hva studerer vennene dine som er i Australia?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no