hits

Koser oss

  • 09.10.2016 kl. 13:21

Heihei! Det er så digg å være i Åre, det eneste vi gjør er å chillen, gå ned til sentrum, kjøpe mat, spise mat, spise mer og spille spill. That's lief, totalt feriemodus. Vi har vært her siden fredagen, seks av oss dro hit utpå dagen på fredag, mens Lene og Katrine kom sent på kvelden etter å ha hentet Katrine på flyplassen. Hun kom rett fra folkehøyskolen, så vi hadde ikke sett henne in real på seks uker(!!), aldri vært så lenge borte fra hverandre.  
meg og Nora ♥

I går spilte vi pakkeleken haha, har dere hørt om den? Alle hadde med seg tre gaver hver, til typ 50 kr per gave. Så legger vi først alle gavene på midten av bordet og kaster terninger om dem. Får man to like terninger så kan man velge seg en. Og når alle gavene er utdelt, så setter en av oss på nedtelling på telefonen. Mellom 10 og 30 minutter, og det er kun den ene personen som vet hvor lang tid vi har på oss. Mens klokka teller ned, fortsetter vi å kaste terninger, bare at nå tar vi gaver fra hverandre hvis vi får to like. Og når alarmen på telefonen går, etter en viss periode så sitter alle med et viss antall gaver. (Vi gjør det slik at man er sikret å få en gave uansett). Noen kan sitte igjen med fem (jeg), andre kan sitte igjen med en (Martine haha). Artig lek altså, veldig stressende på slutten når man ikke vet hvor god tid man har igjen på å stjele gaver. 7 Kommentarer

elisebr

09.10.2016 kl. 13:44
Så god mat og så gøy dere har det! :) Ønsker dere en fin søndag! :)

Jamil barry

09.10.2016 kl. 14:46
Hei :) så koselig gjeng ;) å god mat :D kos dere :)
Så morsomt :-) Høres ut som en kjempemorsom lek, spesielt for dere som er så mange :-)

Vilde

09.10.2016 kl. 17:25
så innmari koselig og mor!! Har lekt pakkeleken én gang, må få til det en gang til altså :O

09.10.2016 kl. 17:48
Så koselig! Akkurat slik skal hyttelivet være :)

Marthe

10.10.2016 kl. 13:17
Hvordan rekker du å gjøre så mye gøy i høstferien? :) Har selv skriveuke og holder på med semesteroppgave, skriver rævva av meg hele ferien og får det ikke til.. har du studietips?

Jamil barry

10.10.2016 kl. 21:55
Hola mathilde :) håper alt bra md dg :) du er best of the best ;) min favorite girl :) kos deg :-) jeg elsker bloggen din , god natt baby girl 😘

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no