hits

Mere håndball

  • 25.09.2016 kl. 18:25

Hei dere! Da er jeg hjemme igjen etter en fin helg i Stavanger. Det er jo ikke så lenge siden jeg var der sist, på landstreff i sommer, dette var en noe annerledes tur da hehe. Mere håndball denne gangen. For de som lurer så har jeg ikke gått over til Byåsen eller noe sånt, men Utleira samarbeider med Byåsen elite og derfor fikk jeg være med dem på NM20, noe som var veldig artig. Oog vi vant begge kampene våre og er med videre, wihuu. 

Men nå er det søndag og jeg skal slappe av og skyve bort tanken på at jeg burde gjort skole..... Dessuten gjorde jeg den tabben at jeg begynte på Narcos på Netflix (stayyyy away from it). Neida (joda) den er veldig spennende og det at det er en sann historie gjør den mer interessant, men den er jo helt jævlig?? Er bare drap og faenskap hele veien. Og jeg hater Pablo. Så nå kan jeg ikke slutte å se den før han blir tatt for godt, og ja det er noen lange episoder til enda.. Så da blir jeg sittende med det også. Ha en fin og rolig søndagskveld!


 

4 Kommentarer

Henriette Celin

25.09.2016 kl. 18:40
Så morro at dere vant begge kampene da :-D

Og artig med spennende serier. Selv om det også ikke er så gøy, fordi man bare MÅ se en til x)

Barry jamil

25.09.2016 kl. 21:11
Hola😃 så bra dere vant😊 ha en fin natt videre😉

Camilla Acklam

25.09.2016 kl. 23:18
Så gøy at dere vant begge kampene! Gratulerer! :)
Så moro! Gratulerer med det :-D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no