hits

Sunne blbrmuffins



Bland juice og havregryn i en bolle. Bland det trre i en annen bolle - melet (det skal vre 200 g mel, men hvilket mel du bruker er opp til deg. Jeg brukte 100 gram havremel, 50 gram mandelmel og 50 gram glutenfri lys kakemix. Vil du ha dem veldig sunne og mettende som hverdagsmuffins s er den fordelingen fin, vil du ha dem litt bedre p smak og konsistens s anbefaler jeg mer kakemix.), s sukrin, xanthangummi (ikke ndvendig hvis du ikke har), bakepulver og kanel. Bland s inn olje, akasjehonning og egg. Tilsett blandingen med havregryn og juice og rr inn blbr. 







N hper jeg ikke at jeg fr hate fordi de ikke smaker som blbrmuffinsene p bakeriet, for det kan jeg bare konstantere med en gang - de gjr ikke det. Men de er myye sunnere og likevel gode (spr du meg da), men jeg liker det aller meste som er hjemmelaget og kommer ferskt ut av ovnen hehe. Jeg skal forske litt mer p disse og prve f dem mer luftig og med mykere konsistens. Uansett, jeg hper dere liker dem!

3 kommentarer

De s helt nydelige ut <3

Ser nydelig ut nam 😍

Dette s skikkelig godt ut! :)

Skriv en ny kommentar