hits

when life gives you lemons

  • 03.06.2016 kl. 15:50

Hello hello! Endelig fredag, føles ut som uka her har vart en evighet. I tillegg til å ha hatt to skriftlige eksamener, har jeg også vært på besøk hos både legen og tannlegen. Sistnevnte var jeg hos i dag, fordi jeg har så sinnsykt vondt i ei visdomstann som begynner å se dagslys. Og ellers så har jeg fortsatt virusinfeksjon i kroppen etter O store russetid, i tillegg til litt øyekatarr på det ene øye da, jess det er livet. Men bortsett fra det så er hverdagen toppers.

Nå skal jeg bestille meg masse sushi og ta med på verandaen til Ida med noen av jentene, så skal vi på kino og se Et helt halvt år ♥ ♥ ♥Jeg følte meg egentlig ganske søt da jeg tok skoene fatt og gikk til tannlegen i dag. Jeg kjører jo over alt hele tiden, men det er faktisk undervurdert å gå litt. Så dro jeg innom butikken og kjøpte to sitroner og en kurv med jordbær. Jordbærene er en ting, men hvorfor jeg følte en trang til å kjøpe meg sitroner, er jeg litt usikker på. Hva er deres planer for dagen?

7 Kommentarer

Amalie

03.06.2016 kl. 15:57
Du ser så bra ut for tiden! Og; la den jævla tannen gro ut og få den aldeles rakt ut. Livet mitt fikk en ny mening etter jeg fjernet visdomstannen!

Romswell Parian

03.06.2016 kl. 17:12
Dios que belleza de mujer eres Mathilde. Tanto es tu control sobre qué le daría la espalda al mundo por usted y si eso es poco, solo imagina que la vida es más fácil sin las itos que separan. Creo que cruzaría medio mundo solo para verte a hurtadillas.

Emma Olsen

03.06.2016 kl. 17:21
Utrolig kjipt at kroppen ikke er helt på plass :/ Russetiden altså. Mega fine bilder! :D

Barry jamil

03.06.2016 kl. 18:54
Du ser bra ut baby i dag skal på soundgarden i Elverum å drikke litt trist at du skal ikke være med kos deg masse boss lady i love you😎🌷

EZ

03.06.2016 kl. 21:23
Lemons? What lemons? What is going on here?.. I more like ORANGES! Though watermelons can be tasty too. And one doesn't need to chew it much.

By the way, yesterday I had found that "shr" was not a name for an x86 assembly rotate instruction, but "ror" was. So, ooops, I did it again!

Solveig

04.06.2016 kl. 12:54
Du ser smashing ut! Hvor er buksen og braletten fra?? Er på jakt etter noe slikt:p

iamgrateful

06.06.2016 kl. 01:28
that serious gaze you have on those photos is so damn attractive. Can you raise just one eyebrow at a time?? Its the only thing missing on that last pic.

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no