hits

Ferdig med skriftlig eksamen

  • 02.06.2016 kl. 17:01

Jeg vet ikke om jeg er letta eller stressa over det, men en ting er helt sikker, og det er at jeg er ferdig med alle skriftlige eksamener!! (for now) Jeg beklager til de som sendte meg spørsmål på bloggen i går, om hva jeg øvde på til politikk eksamen i dag. Jeg tok meg ikke tid til å logge inn på blogg.no engang. Jeg hadde nemlig egentlig gledet meg litt til eksamen i politikk, helt til jeg fikk temaet i går....: Norsk politikk. Like for real?? Erna Solberg og sånt? Jeg hadde håpet på noe litt mer i Donald Trump-duren. Og til å være et så spennende fag måtte jaggu meg personen som laga oppgaven være lei av livet. Men shit au det er ikke noe å gjørra med nå.

..Okei hva skjedde med språket mitt her, jeg bare spør. "Jaggu", "shit au" og "gjørra" hahahaha hva faen. Eksamenstid gjør meg tullete i hodet (jeg var såå nære å skrive "hue" istedefor hodet der, henta meg heldigvis inn i siste liten). Og med dette punktumet glemmer vi alt som nettopp skjedde.


Dette er fra søndagskvelden da jeg, Markus og Katrine koset oss med masse godt ute på verandaen, mens resten av gjengen stressa seg gjennom nynorske gloser til eksamen dagen etter. Jeg lå over til Katy og vi spiste god frokost i sola, før vi tuslet til skolen i tolv tiden for en lynrask skoledag den mandagen. 

Hvordan har eksamenene deres gått?

6 Kommentarer

iamgrateful

02.06.2016 kl. 17:56
"ferdig med skriftlig eksamen" -> "fertig mit schriftlichen Examen"

its funny how similar sometimes Norwegian is to the German language. :)

your meals always look so tasty; like painted! i mean, when i cut a watermelon it looks like I tried to murder it hahaha x)

love your blog

ida helen

02.06.2016 kl. 18:10
Hei igjen veit jeg har spurt om dette tidligere også, men kunne du og venninnegjengen din lage en sånn "i have never" video. som de har på ellen show osv, hadde vært morsomt! så vi kunne blitt enda litt mere kjent med dere. btw elsker bloggen din!

02.06.2016 kl. 19:40
Hei, skal du på vømmølfestivalen i år?

Edel Kristina

02.06.2016 kl. 22:54
Hahah, eksamen er ganske slitsomt! Heldig du som er ferdig nå da, jeg skal opp i muntlig snart og har et par prøver igjen før terminslutt :)

Barry jamil

02.06.2016 kl. 23:07
Haha 😂 er ikk examen baby men ha en fin natt videre 🌷

03.06.2016 kl. 12:10
Skal du på vømmøl i år?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no