hits

1 down 3 more to go

  • 27.05.2016 kl. 14:34

Da er jeg ferdig med en av fire eksamener, wihuu. Rettslære var egentlig ganske stress, men sykt godt å være ferdig med. Det er sånn med rettslære at det er ingen fasit, du kan tolke og drøfte deg til nesten hva som helst, så lenge du finner en lov for det. Noe som er ganske irriterende enkelte ganger, sånn som nå, når jeg er ferdig med eksamen og hører at de andre har helt andre svar enn meg haha... Well well, ekke no å gjørra med nå sei. 

Etter eksamen dro jeg å trente med Anna og Johanna. Endelig er jeg bittelitt i gang med treningen igjen, er fortsatt livredd for å få tilbakefall og bli syk igjen tho, så det går for det meste i elipse og lett styrke i starten. Senere på kvelden, etter treningen, tok vi med oss Nora, Louise og Katrine og spiste på Graffi Solsiden. Det var koselig, trengte litt kos for å fjerne eksamensstresset fra skuldrene. 
Fine Loui og Nora 

Hvordan har deres eksamener gått hittil?

4 Kommentarer

sceneteppe

27.05.2016 kl. 14:43
Godt jobba!

Gail Jimenez

27.05.2016 kl. 15:33
I love your lashes! Is that real or nah? Looks very good on you. Have a great day!

www.thedreamisreal.wordpress.com

28.05.2016 kl. 01:30
er du ikke venn med Aurora lenger?

Camilla Acklam

29.05.2016 kl. 12:21
Jeg har første eksamen på tirsdag. Ønsker deg lykke til med resten av eksamenene dine! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no