hits

Trivsel med stor T

  • 22.03.2016 kl. 19:03

Hei! Da er påska godt i gang og jeg kan ikke si jeg ikke trives. Jeg og Nora byttet påskeegg i går og fyttisatan (beklager harry språkbruk) så dere det på mystory? Gikk ikke an å lukke det ordentlig engang. Så etter treninga i går ble jeg sittende med godis og serie helt til jeg fikk besøk av to kompiser. Vi satt bare å chillan og skrev litt på russesangen vår i noen timer. Etterhvert kom Katrine og når klokka nærmet seg elleve bestilte vi oss takeawaypizza og tok turen til noen andre venner, som allerede var i godformen da vi ankom. 

I morrest bestemte jeg og Pernille oss for å kjøre til Åre, hvor mamma og pappa allerede hadde flytta inn for ferien. Så vi tok det med ro, spiste frokost og koset oss før vi dro på en kort shoppingtur og kjørte straka vegen til Sveriges fineste lille by. Så nå sitter vi her i stua og spiller kort og lukter at det blir servert nydelig tapas til middag, namm. 


Hva gjør dere i påskeferien?

7 Kommentarer

Thea Linni

22.03.2016 kl. 19:27
Så heerlig:) Fikk sikkelig lyst på godteri av disse bildene haha! :D Kos deg videre <3

Znippen.no

22.03.2016 kl. 19:59
Så koselig, SKAM er knallbra :D Håper du har hatt en flott dag og får en fin kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Barry jamil

22.03.2016 kl. 20:46
Er hos mamma i Øyer å spise afrikansk mat nam å drikke 😃

22.03.2016 kl. 21:16
Etter hvert

Camilla

23.03.2016 kl. 00:26
I påskeferien har jeg tatt turen hjem fra New York for å overraske kjente og kjære, resten av påsken skal jeg stå på snowboard, spise masse god mat, være med venner og selvfølgelig så bli det en del festing og afterski! :D

:-)

23.03.2016 kl. 00:45
Aah, så hærlig! :-D En god idé med at dere lager påskeegg til hverandre, blir jo såå mye kosligere <3 Må bare si at jeg digger bloggen din, Mathilde! Bildene du tar, spesielt av mat (hahah elsker matbilder) og generelt det du skriver - finner jeg så interresant og gøy å lese :-D Keep up the good work - og riktig god påske, vakre du :-) <3

barry jamil

23.03.2016 kl. 18:02
Hei tilbake til elverum :D håper alt bra md dg :) ha en god påske :-* <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no