hits

lonesome traveller

  • 25.02.2016 kl. 23:03

Hei dere! Nå sitter jeg nok en gang i hytta i Åre haha. Det må være litt forvirrende å lese om livet mitt egentlig, plutselig finner jeg ut at jeg vil dra på hytta, så er jeg hjemme alene i to dager før jeg kjører tilbake igjen, og blir vel ikke her for too long denne gangen heller. Denne gangen er jeg med familien da, så det er bare en rolig og avslappende tur. Jeg tok toget med Sanne som bor på sin egen hytte litt lenger borti høgget, klokka halv fem - så vi kom fram rundt halv åtte tiden. Tidligere på dagen i dag gjorde jeg ikke annet enn å rydde opp etter kveldens vorspiel og festligheter, drikke vann, lage frokost og ligge pladask i sofaen og se Suits. Jeg har noen bilder fra kvelden hjemme hos meg, kan vise dere senere. 

Da jeg var i Åre med jentene kjøpte vi med oss kalkunbacon for å prøve ut, og det var overraskende godt faktisk. Det er mye mindre fett i det, men har den samme gode smaken.Hva har dere gjort i dag?

6 Kommentarer

25.02.2016 kl. 23:26
Hvor i Åre har dere hytte?

26.02.2016 kl. 00:40
Før dere kunne dra ut på byen osv, og dere var typ 16 år uten at foreldrene deres syntes at det var grei at dere kunne drikke alkohol; hvor hadde dere fester?

Slightly Troubled

26.02.2016 kl. 08:35
I have got up unusually early, to see their progress. And they are actually much better than me. I am very slow walking through this (http://eel.is/c++draft/)...

More than a thousand pages! God damn it!

barry jamil

26.02.2016 kl. 09:38
Hei ikk noen spesielt her chiller bare hos mama å spise masse god mat fra africa er tilbake på jobb den 8 mars håper du få deg en fin kveld videre elsker bloggen din :) elsker deg babes :-*

Hello Barry! By the way...

26.02.2016 kl. 09:46
Nice legs and breast, but who really needs that unnatural "make-up" on face? C'mon.

Vilde

26.02.2016 kl. 16:32
Må prøve å lage det selv en gang også! Hørtes godt ut! Ha en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no