hits

Siden sist

  • 02.02.2016 kl. 19:29

Hei! I dag var det volleyballturnering på skolen. Det var morsomt så lenge det varte, laget mitt gikk ut etter andre kamp, så da var det egentlig bare å dra hjem haha. Ble en kort dag, var hjemme hos Katrine med halve squaden allerede klokka 11. Nå kom jeg nettopp hjem fra håndballtrening og skal gjøre litt skolearbeid med Martine etterpå. Her er bilder av gårsdagens middag, nydelig stekt laks i honning og sitron med ris og avokado&mango salat ♥Forresten så kom jeg jo hjem fra Ålesund/Molde på søndagen, etter en morsom helg. Vi vant første mot Ålesund og tapte kamp nummer to mot Molde med et par mål bare, helt greit resultat, men selvfølgelig alltid kjipt med tap. Jeg bladde gjennom telefonen min, og her er de siste bildene jeg har tatt. De to første fra venstre er fra helga, de tre neste er på skolen, så har vi et tatt på 3T, så har jeg sett ferdig Friends for første gang!! 10 sesonger er sett ferdig, sykt trist. Og de to siste er fra i dag. Ble bleffa til av en fotball i låret på treninga.

Hva har dere drevet med i de siste dagene?♥

4 Kommentarer

barry jamil

02.02.2016 kl. 20:02
Hei hadde opptatt med jobb å trene litt å chiller med venner hjemme hos meg :) jeg er savnet deg mye Mathilde <3 håper du få kos deg masse vennen:) ha en fin kveld så lenge;)

Romswell Parian

03.02.2016 kl. 02:12
Beautiful day and good food.

Barry jamil

03.02.2016 kl. 12:31
Hei ferdig på jobb 😊 håper vi blogges i dag plzz xD

04.02.2016 kl. 21:47
whats ur snapchat?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no