hits

min uredigerte hverdag

  • 17.12.2015 kl. 20:21

Hei dere! I dag har jeg av en eller annen grunn tatt sabla mange bilder med telefonen, så why not share them with you guys. Dagen startet som vanlig klokka halv seks (kødda det skjer veldig sjeldent) da var det tid for en time PulsStep på 3T med Anna. Så spiste vi en koselig frokost der etterpå.

Da vi kom på skolen var det tydeligvis nissedag, noe jeg hadde glemt litt heh. Men det var koselig med juleverksted og gløgg i førstetimen. Vi lagde kort til alle i klassen og la det i egne konvolutter som vi får i morgen. Så jeg får altså en konvolutt med hilsner fra heeile klassen (Jeg satser på at guttene i klassen ikke leser innlegget her, så jeg ikke røper hva som står på kortet deres hehe..) ♥ Resten av dagen gikk ut på å se en ny film eller serie i hvert fag, og da vi kom til sistetimen (klokka nærmet seg tre) var det heeldigvis noe galt med filmgreia, så vi fikk dra hjem. Jeez. 

Også et random bilde av lunsjen min, som jeg seriøst kunne levd på. Knekkebrød, skinkeost og sjokomelk er noe av det beste jeg får. Lett å glede meg haha. Også glemte jeg jo helt å si at jeg og Thomas kom på førsteplass i Kahoot i dag, det måtte jo dokumenteres. Så kom jeg hjem og hadde dilemma om jeg skulle dra på bursdagsfest etter håndballtreninga som var ferdig klokka ti, eller ikke. I tillegg fikk jeg øye på to nye kviser i panna som også hadde negativ virkning på holdningen min. MEN så kom nyheten om at treninga var avlyst, så da sprang jeg en tur på 3T (for andre gang i dag vel og merke) og rakk ei lita økt. Og nå sitter jeg i finstasen og er i sjokk over at jeg faktisk rakk å poste dette innlegget! 


Det ble veldig mye shitprat, men jaja det var dagen min! Ha en fin kveld! ♥

11 Kommentarer

<3

17.12.2015 kl. 21:11
Elsker slike innlegg!! Og bloggen din er sååå bra <3

17.12.2015 kl. 21:23
ganske deilig med sånne dager på skolen i blant :)

Hedda

17.12.2015 kl. 22:33
Fortsett med slike innlegg! De er så morsomme og vi får et ordentlig innblikk i hverdagen din

17.12.2015 kl. 22:42
Enig! Fortsett med sånne innlegg

Martha

17.12.2015 kl. 22:57
Herreguud, så koselig at dere skriver kort til alle i klassen. Noe mer inkluderende skal man lete lenge etter! Og så snill du er, de du viste oss var skikkelig koselige, og litt morsome haha :-D Håper du koser deg i kveld :-)

Synne H

17.12.2015 kl. 23:08
Likte dette innlegget godt! :-)

maria

18.12.2015 kl. 00:04
Kommenterer sjeldent her, men leser bloggen din hver dag! Ville bare skrive at du fortjener virkelig å være høyere oppe på topplisten! Bloggen din er seriøst den beste, elsker humoren din og at du ikke tar deg selv så høytidelig. Bildene og innleggene dine er superbra :D stå på math!!! Klem fast leser:*

barry jamil

18.12.2015 kl. 10:47
Best blogg i ever seen : )

Camilla

18.12.2015 kl. 11:49
Synes det er gøy med slike innlegg en gang i blant! Det viser bare at vi ikke skal være så perfekte og skrive om ting som kan virke overfladisk hele tiden. Synes dette var morsomt:D

Eirin

18.12.2015 kl. 14:29
Elsker bloggen din, keep it up og god jul! <3

Amalie

22.12.2015 kl. 16:25
Hei mathilde! Kommenterer sjeldent bloggen din, noe jeg må/vil/skal bli myye flinkere til. Isåfall så må jeg si at bloggen din er den beste jeg leser! Er så utrolig gøy å lese bloggen din, å jeg du skriver alltid så morsomt. Spesielt slike innlegg om hverdagen din synes jeg er morsomme :D Har lest bloggen din lenge, og kommer til å fortsette med det. Du er favorittbloggeren, alltid! <3

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no