hits

May beauty face mask

  • 10.12.2015 kl. 11:00

//sponset

Nå er det på tide med en liten anbefaling på bloggen! Før var jeg en stor fan av ansiktsmasker, og tok det ofte en søndagskveld i badekaret, men nå har jeg det liksom for travelt til å unne meg det. For litt siden fikk jeg en ansiktsmaske fra Maybeauty.no. Jeg prøvde den i helga og det føltes herlig. Den er dyptrensende og skal fjerne blackheads, kviser, død hud og olje. Jeg har fått muligheten til å gi mine lesere 30 % rabatt på ansiktsmasken, bare trykk på →denne← linken så aktiveres rabattkoden automatisk.

Det følger med en kost/pensel slik at det blir enklere å påføre og uten så mye søl.
Jeg smurte den svarte masken i hele ansiktet bortsett fra øynene og munnen, og lot den være på i 45 minutter. Da masken var dratt av og restene skylt bort, føltes huden helt myk og herlig! Det føltes ut som alt av urenheter ble dratt rett av med masken, og etterlot seg en helt ny og frisk hud! Det anbefales virkelig å prøve!Noen som har prøvd den?

1 Kommentar

Nikita <3

10.12.2015 kl. 20:39
Det er alltid herlig å ta ansiktsmaske :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no