hits

pepparkakssmak

  • 16.11.2015 kl. 16:20

Jeg elsker matshopping i Åre, de har så mye artig mat som vi ikke har hjemme. Da jeg var der på lørdagen prøvde jeg noen nye varianter, blant annet kvarg. Kvarg har vi jo i Norge også, men jeg kan banne på at vi ikke har kvarg med pepperkakesmak! Haha smakte på den nå nettopp og herlighet så rart, er som å ta ei skjei med kald pepperkakedeig i munnen. Jeg skulle ønske jeg kunne gitt dere alle en smaksprøve haha. Den er helt uten tilsatt sukker, med 11% protein og 0,3 % fett. Jeg kjøpte en giga med pepperkakesmak og to små med vanilje. I tillegg til to cottage cheese med frukt/nøtter, eeelsker dem.

Noen andre som ville falt for fristelsen?

Også må jeg vise dere den nye absolutt favorittkosebuksa mi atm, den er fra Reebok. Jeg fikk den sponset av 3T-shop. Jeg tror jeg har den i S, så den er på en måte løs men litt tight samtidig. Mamma har den vel i L, og da blir det mer som en haremsbukse, som hun bruker på zumba osv. Dere finner den HER. 
Så den ikke herlig ut? :):)

3 Kommentarer

Daniel Miller

16.11.2015 kl. 17:24
Jeg har lyst å prøve den ut, anbefaler du det? :)

Edel Kristina

16.11.2015 kl. 18:12
Hahah, pepperkakesmak hørtes spennende ut!

Nikita <3

16.11.2015 kl. 19:01
Namm! Fin bukse :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no