hits

ungdom og friluftsliv

  • 08.11.2015 kl. 17:56

Hei dere! I dag har jeg faktisk, mot alle odds, gått tur ute i naturen. Martine og Thea ringte på facetime og ville ha meg med på søndagstur, og ikke lenge etter sto jeg, tvillingene, Louise og Katrine klar for å gå ut på tur aldri sur i skauen. Det er litt koselig å finne på noe istedefor å ligge inne og se serie heele dagen, får hvertfall litt bedre samvittighet når man setter seg ned med farsdags-kaka etterpå. Så vi gikk en tur til Rønningen og satte oss på Cafen der og spiste lunsj. Og som et lite brudd på den noske tradisjonelle skogsturen så hadde rosabloggern med seg speilrefleks og knipset litt her og der da, men det er bare sånt man må regne med these days.

Og bare for å liksom fullføre hele den norske nasjonalfølelsen med turen og det hele, så ble det grovbrød med brunost, hvitost og trønderfår OG kakao da jeg kom hjem. 

Hva har dere gjort på farsdagen?

4 Kommentarer

Mona

08.11.2015 kl. 18:24
Ser ut som en koselig dag med mange fine bilder<3

thea

08.11.2015 kl. 21:15
hahaha, vet ikke om du så på mgp-jr igår, men hun Thea iallefall, som vant, ligner på en prikk på hun vennina di Thea! det er syyykt!!! samme navn - og nøyaktig samme utseende! kunne vært henne som 13-åring

09.11.2015 kl. 10:05
Hvor er koppen din fra?😍

barry jamil

09.11.2015 kl. 11:41
Ser bra ut mathilde elsker bloggen din

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no