hits

Steering wheel cover

  • 24.10.2015 kl. 13:07

God morgen dere! Har dere fått med dere at sesong 4 av Homeland har kommet på netflix eller?? Haha jeg føler meg som tidenes seriehore. Det ordet kan misforstås på så mange måter, men dere skjønner hva jeg mener haha. Jeg går fra en serie til en annen hver uke omtrent, og jeg blir helt trollbundet til hver og en av dem. Jajja sånn er livet. 

Uansett, det var ikke det jeg skulle snakke om nå. Jeg har et problem i hverdagen som jeg holder på å løse. Det er jo iskaldt hver morgen for tiden, og det er så ubehagelig i det jeg setter meg inn i bilen med noe som kjennes ut som snødekte skinnseter og ratt. Jeg har varme i setene som jeg setter på med en gang, men jeg skulle så veldig gjerne hatt varme i rattet også! Derfor har jeg tenkt å løse problemet med en "steering wheel cover". Dette er sikkert definisjonen på harry for noen folk, men halleluja what do I care. 

Jeg ser selv at den hvite er litt over the top og at jeg da samtidig hadde måttet investert i en Waunderbaum og rosa terninger i frontruta. Den ved siden av synes jeg er litt for guttete, den lukter seriøst mann og volvo. Meen en fin blanding ser dere på bildet under, så jeg tror nok jeg velger den. Jeg kjøpte dem på Torshov Bilrekvisita (eller pappa kjøpte dem, og han er aware of meg og min ubesluttsomhet så da er det viktig å komme hjem med flere alternativer). 


Og her er outfiten min når jeg går ut for å ta bilder av bila mi en tidlig høstmorgen.

Hvilken synes dere jeg burde gå for?

7 Kommentarer

marieves

24.10.2015 kl. 13:50
Åå, jeg elsker bilen din! Vurderer å kjøpe meg samme selv når jeg blir 18 :)

Martha

24.10.2015 kl. 15:59
Synes nå den du hadde tatt på var en grei løsning. :-) Funker sikkert, og det er det viktigste. Kalde ratt er serr drepen.

Elise

24.10.2015 kl. 17:17
Den du tok på rattet likte jeg best :)

Mina

24.10.2015 kl. 21:10
Tok du lappen på automat? eller bare har du automatbil?

theresekristina

25.10.2015 kl. 13:14
Definitivt den svarte fluffy :)

barry jamil

25.10.2015 kl. 17:11
Respect Mathilde holck : ) du klare deg fint : )

C

26.10.2015 kl. 13:56
Sesong 5 av Homeland ligger på tv2 sumo. Ble overlykkelig når jeg så det..

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no