hits

Heftig uke

  • 23.10.2015 kl. 15:36

HOLY det er endelig helg! De siste tre tingene jeg gjorde før helga var å ha framføring i politikk, testløp i gym og prøve i religion. Alle tre tingene har verket på meg hele uka så nå er det satans godt å være ferdig med det og ta en velfortjent helg! Alle tre tingene gikk heldigvis bra så det gjør det ekstra deilig. Nå sitter jeg slengt i sofaen i den beste kosedrakten ever og ser Friends (som jeg ikke har sett på flere dager !!) og spiser bollene jeg så uskyldig bestemte meg for å bake i går kveld. Takk for masse kveldsmat-tips forresten, alt hørtes så jummy ut og jeg vil definitivt prøve ut noen av dem! Snart skal jeg på håndballtrening, (okei så jeg har nesten tatt helg) og etter det er det nygkveld med taccco og senkveld. Same procedure as eeevery week.

Bukse fra Run&Relax  og genseren finner jeg dessverre ikke på nettsiden akkurat nå
Flere som har hatt en heftig uke og er klar for helg eller? :):):)

5 Kommentarer

Lisa Rorvik

23.10.2015 kl. 15:39
God fredag, håper du får en fin dag <3

Bina

23.10.2015 kl. 15:56
Håper du får en god helg! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

Anne

23.10.2015 kl. 17:11
sååå klar for helg!!

Catarina

23.10.2015 kl. 17:20
Well, I was sick the entire week so it wasn't that great ahah but I'm feeling better now and I hope my weekend will be good :) I wish you a lovely one x

Camilla

23.10.2015 kl. 18:15
Så godt å bli ferdig! Jeg fikk tidlig helg siden jeg hadde siste jobb dag i går, så dagen har godt til å gjøre ferdig en lang to do liste, så nå kan jeg endelig ta ordentlig helg, det skal bli godt! :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no