hits

Crosstraining på 3T-Ilsvika

  • 08.09.2015 kl. 20:05

Samarbeid

I forrige uke åpnet vi et nytt treningssenter i Trondheim, 3T-Ilsvika. I anledning dette fikk jeg og håndballjentene være med på en skikkelig crossfit-økt med en instruktør på onsdagen. Dæven det var tungt! Men så deilig etterpå da! Eller det vil si, jeg kan ikke huske sist jeg var så støl etter en treningsøkt, men uten tvil verdt det. De har timer som varer i 55 minutter, og ekspress-timer som varer i 30 min. Så mange forskjellige øvelser som brenner på spesielt mage, rumpe og lår. Jeg har tenkt å vise dere litt mer detaljert de øvelsene vi gjorde senere! Her har dere noen bilder med laget:Takk for en herlig økt, we'll be back soon! 

Hva tenker dere, noen som ble gira på en aldri så liten crossfit-økt?

3 Kommentarer

Siri

09.09.2015 kl. 22:28
Heisann! :)

Hvordan kan jeg få bort fettet, spesielt på innsiden, av lårene, uten å få mer muskler.

Jeg har som mål å få bort fettet på både lårene og leggene. Har trent i flere mnd nå men ser ingen resultat på lårene, og leggene bli bare større (av muskler).....

Håper virkelig på svar, samme om det er i et innlegg eller her i kommetarfeltet.:)

juan

10.09.2015 kl. 02:15
Mathilde, que linda colorada ......argentina

Amanda

10.09.2015 kl. 17:39
Hei! Kan du skrive litt om hvor viktig det er å stemme ved valget blant dine unge lesere? Hadde sikkert vært fint for mange at du oppfordret folk til å stemme, uansett hva det må være at de stemmer på :) Hadde også vært interresant å lese hvilke saker som er viktigst for deg ved dette valget!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no