Tidlig helg!

Ah endelig helg! Uka har egentlig ikke vært så tung, men det er jo aldri ikke vært godt med helg. I går hadde vi valg til russestyret, ooog jeg ble prest akkurat sånn som jeg ville, hehe. Også er jeg med i låtgruppa, så det blir jo spennende. I tillegg hadde min fine Nora bursdag og ble 18, så da ble det kake i timen også.

I dag sluttet vi halv elleve på skolen, så jeg, fiol, Anna, Loui og katy dro på City Syd og spiste lunsj og kjøpte litt småtteri. Nå sitter jeg i sofaen påkledd fotballsokker, håndballshorts og sportsbh og ser Empire på viaplay. Kjære vene ikke la meg bli hekta på ny seire i disse travle dager da!! Ellers denne helga skal det spilles håndballcup igjen, denne gangen i hjembyen heldigvis. Første kampen vår er i kveld, så blir det sleepover hos Maja etter det. Vi blogges, hugs and kisses ♥




God helg alle fine!

5 kommentarer
    1. 3t er så sinnsykt dyrt for studenter! Hvordan forventer dere at studenter/barn skal kunne betale 400 i måneden? Jeg må dessverre slutte. I tillegg får man ikke gratis te/kaffe som på sats. Grådig og dyrt.

    2. et spørmål: hva gjør dere når det er bursdager osv? går dere ut eller er dere for det meste hjem? å hva gjør dere når dere er hjemme?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg