hits

tiny tiny update

  • 13.08.2015 kl. 20:11

Hei! Tenkte bare å stikke innom bloggen og gi dere en bitteliten update. For øyeblikket sitter jeg og noen av jentene på laget i hver vår kosestol i stua og snakker shit og spiser godteri, mens resten enter ser film eller fotballkamp. Vi bor på Duvedsgården i Åre, eller Duved da, men sånn jeg har forstått det er Duved i Åre haha. Uansett så er det siste kvelden her, før vi kjører rolige ni timer til Follo i morgen tidlig (etter morgenstreningen da vel og merke), for å spille cup. Jeg vil egentlig bare bli her, det er så koselig. Det er vel på en måte et hotell som vi har helt for oss selv. Hittil har vi hatt fem treninger, så vi er en gjeng støle og slitne jenter.. Men det er artig da :):):) Her er noen bilder av noen av oss i nye treningsklær wihu. Dere kan følge oss på facebook her, og utleirajentan på instagram ♥

I morgen tidlig kommer en oppskrift, så hvis dere sjekker bloggen når dere våkner kan dere risikere å bli fristet til å lage en veldig god frokost eller lunsj! Hvilken oppskrift kan dette være montroo?

 

5 Kommentarer

maded

13.08.2015 kl. 20:51
Ser ut som dere koser dere! :D

13.08.2015 kl. 22:45
Jaaa, har gledet meg til tunfisksandwich!!!!!

14.08.2015 kl. 00:07
Så gjennom profilen til uleirajentan nå, trodde du var midt back, men det står at du er blitt strek/linje?

Og får dere betalt for å spille på utleira, virker som en god og seriøs klubb!? Hvilke divisjon?

Katrine

14.08.2015 kl. 08:40
Så koselig! ;)

juan

14.08.2015 kl. 09:58
Mathilde hermosa ....argentina

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no