hits

treningsleir!

  • 11.08.2015 kl. 09:32

Hei dere! Nå drar jeg på treningsleir med laget og blir borte resten av uka. Vi kjører til Åre først, så drar vi direkte derfra og heele veien til Oslo, eller mer eksakt Follo, på fredagen og blir der i helga. Jeg kjører med Hanna, Johanna og Mira i bila, så det blir stemningsgaranti på roadtrip! (Hvis noen skulle lure, så er det med Utleira og ikke Heimdal.) Vi skal ha fire timer håndballtrening hver dag (!!), og cup siste helga. JESS livet. Så kommer vi hjem sent på søndag, rett før skolestart <33 Ferien er over for å si det sånn. Og ikke tro jeg tar ferie fra bloggen heller, heell no. Jeg tar med macen så får vi se hva jeg kan krydre hverdagen deres med mens jeg er borte! Hehe. Vi blogges ♥ og vær så snill å nyyt siste uka med ferie!!
Hva er planene deres for sommerferiens siste dager?

5 Kommentarer

Anonym

11.08.2015 kl. 11:07
Jeg skal nyte dagene med kjæreste, venner, cafebesøk, netflix og rydding av rom. I tillegg til at jeg må handle i inn til skolestart, da. Jeg starter på påbygg neste uke, og tror det er viktig å slappe godt av før det hektiske og harde skoleåret begynner. :)

Miriam

11.08.2015 kl. 20:27
Skal bare nyte dagen helt ut! :-)

hanne

11.08.2015 kl. 22:19
de siste dagene før skolen starter igjen går desverre til jobbing? kos deg på leir, håper du har det fint<3

juan

12.08.2015 kl. 04:12
por favor ,aprendiste algo de español ? te sigo todos los días desde ...buenos aires, chau

Silje

12.08.2015 kl. 06:27
Når begynner skolen? :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no