Denne lille lørdagen

Hei dere! I dag hadde vi fri fra skolen, så jeg utnyttet det med å sove til halv tolv. Hadde det ikke vært for at barne- og ungsdomsskolen som ligger to meter unna huset mitt, har friminutt halv tolv and the whole thing turns in to a jungle of kids, hadde jeg sikkert kunne sovet lenger også. Men det var like greit å komme seg opp og ut på trening.

Jeg og jentene vurderte å dra på en kort hyttetur i går kveld og komme tilbake i kveld, men det ble litt stress med sein håndballtrening osv. Så vi tok jentekvelden hjemme hos meg istede, kjøpte inn masse god frukt og snakket om alt og ingenting hele kvelden.

Akkurat nå ligger jeg her, og klør meg i øyet fordi jeg har fått en slags blemme i øyelokket som klør noe jævlig <3 Det var ikke det jeg egentlig skulle si, men det jeg skriver her kommer liksom rett fra hjertet. Jeg ser faktisk på en serie, Under the Dome, som jeg prøver å komme inn i, men vet ikke helt hvordan det går. Jeg sliter med å finne en serie jeg kan bli skikkelig hekta på, men venter selvfølgelig i spenning på sesong 3 av Orange is the new Black, som kommer snart!

Nå tenker jeg å kjøre meg en tur og hente katy, sånn at vi kan se neste Fast & Furious-film på lista, nemlig nr fem.

Hvilken serie ser dere på?

28 kommentarer

Siste innlegg