hits

proteinrike vaffler

  • 19.03.2015 kl. 14:16

Hei! Akkurat nå sitter jeg på skolen og følger kjempe godt med, som dere sikkert skjønner. Neida jeg er ekspert på multitasking, så jeg får med meg alt. Uansett så tenkte jeg å vise dere en glutenfri, proteinrik vaffelmix jeg prøvde i går. Jeg har ikke sett den i butikken før, men kjøpte den på Coop på City Syd. Den er fra merket Easy Living, og jeg har prøvd flere produkter derfra som er kjempegode. Disse vafflene var heller intet unntak.

Det dere trenger er:


(På pakken står det Skyr Naturell, men jeg brukte Vanilje og det ble kjempegodt. Man kan også bruke vaniljekesam, eller creme fraiche)

 

For litt siden kjøpte jeg et sjokoladepålegg fra Cavalier, med Stevia som erstatning for sukker. Det var faktisk utrolig godt, og smakte som Nutella. Jeg kjøpte den på Life på City Syd.

 yummyy

Noen som ble fristet? Gi meg gjerne tips til andre produkter og oppskrifter jeg burde teste!

5 Kommentarer

19.03.2015 kl. 14:29
digg.
Vafler er jo godt, proteiner er herlig og til sammen blir det sikkert awesome.^^,

Birgitte

19.03.2015 kl. 16:43
Åh, nam!! Lurte på om du kunne skrive om dine favorittøvelser for mage, rumpe, lår og armer?:-)

Andrea

22.03.2015 kl. 01:19
forresten hvilket proteinpulver bruker du hvis du bruker? :) Har ikke sett det sjokoladepålegget på helsekost butikke her, tror du de selger på internett?

23.03.2015 kl. 16:24
så veldig godt ut!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no