hits

grovbrød med brunost

  • 14.03.2015 kl. 11:47

God morgen! I går kveld spiste jeg sushi, bakte ostekake og så senkveld med Thea, Hanna og Anna. Det var en koselig fredagskveld, men jeg har ærlig talt ikke lagt meg så tidlig på en fredag in foreever. Tror jeg lå i mine dypeste drømmer allerede klokka ett haha, var deilig da. Men som en konsekvens, våknet jeg av meg selv halv åtte i morrest. Av ren selvrespekt klarte jeg å ligge å dra meg til klokka ni, men da holdt jeg på å tisse meg ut så da måtte jeg opp.

Da Anna kom til meg i går hadde hun med en liten surprise, nemlig to glutenfrie brød haha ♥ Greit å ha en bestevenn jobbende på bakeri, gir slike små gleder i hverdagen. De er helt nye i butikken men det er Coop som selger dem, og de var skikkelig gode!

(Den søte fjøla fikk jeg av Martine, hahah lagd i sjuende ellernoe)

Et av mine mindre delikate frokostbilder på bloggen, men for å ta en realitycheck så ser jo alle mine frokoster sånn ut etter to sekunder uansett. Og dere må inrømme at ferskt, grovt brød med brunost og sjokomelk vedsiden av, er en egen form for perfeksjon i en nordmanns øyne.

Vi blogges senere, ha en fantastisk dag! ♥

6 Kommentarer

ANN

14.03.2015 kl. 13:21
Håret <3

Silje

14.03.2015 kl. 21:21
Den nye headeren din er såå fin :)

Kjempefine bilder :)

maded

14.03.2015 kl. 21:48
Skulle nesten tro du var meg, haha :p Jeg var ute på byen i går, og var hjemme halv fire og våknet av meg selv litt før ni .. :p

diman

14.03.2015 kl. 22:48
så fin!

Medisinstudent

15.03.2015 kl. 10:58
Hei! Jeg deler rabattkoder til bl.a. Romwe, Sheinside, iHerb, Perfumania, NYX, Bath&Body Works og Asos. Håper du og leserne dine får bruk for dem. Del dem gjerne videre. Jeg får ikke betalt/kompensasjon for å skrive om noen av disse tilbudene. Ha en fin søndag!

Silje

15.03.2015 kl. 12:47
Ser veldig godt ut!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no