hits

love these lashes

  • 09.03.2015 kl. 08:00

Sponset behandling

Er det en ting jeg helst vil unngå en tidlig mandags morgen, så er det å begynne å styre med maskara og sminke generelt. Likevel så føler jeg meg mye mere komfortabel når jeg ikke kommer på skolen med et ansikt som ser ut som det er plukket rett ut av en Ringenes Herre film. Derfor har jeg, som mange andre falt for vippeextensions. Da er det bare å stå opp og se så godt som ferdigsminket ut uten å ha gjort noe som helst. Jeg satte på et nytt sett med vipper for noen uker siden hos Glimt, og de har holdt utrolig bra! Jeg satte de på før jeg dro til syden, og jeg tenker å bestille time for nytt sett i uka her.

Glimt holder til i Innherredsveien 2A, like ved Solsiden i Trondheim. Dere kan gå inn på facebooksiden deres her, eller bestille time på 73 01 1362Da jeg var der sist fikk jeg med meg et sett med øyenskygger fra Nova Lash, som ikke skader vippene. Jeg har alle tre fargene på bildene. Hva synes dere?

3 Kommentarer

Elise

09.03.2015 kl. 09:34
kjempefint!

Edwin

09.03.2015 kl. 21:09
Nice Look!!! Greetz Edwin.

Dorte

11.03.2015 kl. 13:28
Så fine vippene dine er! Jeg har også tatt vippeextensions, men føler at øynene blir litt "tunge", men dine så veldigveldig naturlige og fine ut. Gjør du noe spesielt utenom å børste de? :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no