hits

dagens gjøremål

  • 31.01.2015 kl. 13:03

Hei! Åh er så herlig å våkne opp av seg selv på en lørdag med sola skinnende inn gjennom vinduet. I går kveld var jeg hos Trine med en hel gjeng fine folk, vi spiste taco/sushi/vårruller og lo av senkveld og andre standarde tv-program som går på en fredagskveld. I dag har jeg et gjøremål jeg må fullføre, og det er å vaske sminkekostene mine! Jeg gjør det altfor sjeldent, og det er egentlig veldig disgusting. Så det er et forslag til dere også. Dere vil bli overrasket over hvor mye dritt som kommer ut, gjerne farget som rød lava, æsj.

Nå har jeg oppmøte til kamp om en time, så jeg skal spise frokosten min og se litt suits før jeg drar. Frokosten så jo bare deelicious ut, eller hva? Ristet brød med peanutsmør, syltetøy og sjokolade philadelphia med banan, haha jummy.Hva er deres planer for dagen?

5 Kommentarer

Elise

31.01.2015 kl. 16:20
Det så syykt godt ut! haha :D kunne du hatt ett innlegg om hvilken sminke du bruker osv? <3

barry jamil

31.01.2015 kl. 16:30
Du er verden best girl : ) elsker virkelig bloggen din : ) ha en fin kveld videre : )

Laura

31.01.2015 kl. 18:58
håper du har hatt en fin dag!

Sophie

31.01.2015 kl. 21:54
JEG SPSITE OGSÅ SJOKOLADEPHILADELPHIA MED BANAN PÅ SKIVE!!!

Hahah, sorry for capslock, ble bare litt hyped hahaha:) Kos deg:)

Sofia

31.01.2015 kl. 23:49
Vasket kostene mine for noen dager siden, OG ÆSJ!!! Blir like kvalm hver gang hehe :(( håper du har hatt en fin dag da :) hvordan gikk kampen?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no