hits

redbull rehab

  • 09.01.2015 kl. 23:52

Hallo i luken, da er det en stund siden sist gitt. Jeg har vært så opptatt med skole, håndball og kjøretimer at bloggen desverre har blir rangert noen hakk lenger ned på prioriteringslista. Men nå er det helg og jeg har hvertfall litt mere tid. Siden sist har jeg hatt to kjøretimer, forbikjøring og glattkjøring (som var veldig morsomt forresten). I går spilte jeg kamp for 2.div, som vi tapte og i dag for j18 mot Sverresborg som vi vant ♥ ♥ ♥ Så da ble det seierspizza fra Peppes når jeg kom hjem, namm

Haha har ingen bilder å blogge så jeg tar med dette, det er litt digg da. Har kommet masse nye RedBull-smaker som vi kjøpte når vi var i Sverige, måtte prøve alle. Anbefaler blåbær og lime, tommel opp. Elsker redbull, føler jeg blir superwoman med vinger når jeg drikker det.

Ellers så holder jeg på å redigere en liten desember-video til dere da. Blir ikke store greiene, men men.

Hvordan går det med dere? Flere som har det litt travelt etter jula?

2 Kommentarer

Emma Olsen

10.01.2015 kl. 00:02
Så bra du har kommet langt med kjøringen! :) SNart i mål!!! Digger Redbull!

henriette

11.01.2015 kl. 11:52
kan du lag en video der du vise julegavan dine?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no