hits

Same procedyre everyday

  • 30.12.2014 kl. 03:06

Heii! De siste dagene har gått i ett, tilbake til trening, jobb og venninner. I går og dagen før der startet jeg og Katrine dagen med en treningsøkt på to timer etterfulgt av en hel arbeidsdag på lageret til 3t-shop. Etter det blir vi så slitne, så begge kveldene har endt opp i kjellerstua mi med godis og filmer som Horrible Bosses, Black Swan, Harry Potter, Die Hard og Charlie st. Cloud. Haha det er fem filmer på to kvelder det.

I dag trente vi også, same procedure as errr'day. Etter det dro vi til byen og shoppet litt småtteri til nyttårsaften, og spiste nydelig mat på Tulla med Johanna. Når vi dro derfra skjedde det noe rart hahaha fordi vi skulle på butikken før vi tok bussen videre til Hanna, og da vi kom på butikken kom vi på at vi hadde glemt å betale for maten!! Jeezes det var ekkelt ass, så vi løp tilbake, mens mannen i kassa brydde seg ikke engang haha jaja, kan sove med god samvittighet.

kat klarte serr ikke å sitte i ro på et bilde haha maur i ræva eller

Når vi kom til Hanna med gjengen senere på kvelden lagde vi mat og spilte alias. Det er like morsomt hver gang, blir aldri lei


Hva gjør dere i juleferien?

4 Kommentarer

Kaja

30.12.2014 kl. 11:58
så fine bilder!

Martha

30.12.2014 kl. 12:44
Elsker Alias! Skal du legge ut video med gavene dine i år også, eller? :-)

Helene Kristin Olaussen

30.12.2014 kl. 14:18
her gjør vi ca det samme som dere, med unntak av treningen, hehe

Nikita <3

30.12.2014 kl. 23:21
Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no