hits

smålig cheatday

  • 14.11.2014 kl. 19:20

Heii! I går kveld var jeg på Heimdal-fest på Karma, et utested i byen, med elever fra skolen og andre plasser rundt omkring. Det ble en veldig morsom kveld, noe enda morsommere var naturligvis å ha gym klokka åtte i morrest. Heldigvis sluttet vi til lunsj, takk gud for det. Jeg og Johanna dro innom butikken på vei hjem og kjøpte oss litt sjokkis. Så dro jeg hjem, satte på ovnen og ordnet meg ostis ♥ ostesmørbrød er alltid mye bedre enn jeg husket det, blir like overrasket hver gang. 

Sendte en snapchat av måltidet mitt og det tok ikke lang tid før Katrine sto på døra og ba om det samme. Litt senere dro vi på Mix og leide Maleficent og koset oss med film og godis hjemme hos meg. Jeg sovnet vel og merke under filmen, men katy sier den var bra så jeg tror på henne. Så nå har jeg nettopp bestilt meg en stjernegrillenburger og gleder meg til den #tshitday. Gårsdagens antrekk kommer senere i kveld!Hvordan har dagen deres vært?

2 Kommentarer

Mari

14.11.2014 kl. 20:00
åh herlig nam! alltid godt med en slik dag synd det blir litt for ofte hehe

Helen

14.11.2014 kl. 20:58
Hva vinter jakke bruker du ? :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no