hits

min favoritt: daddelshake

  • 24.10.2014 kl. 19:47

Hei! Da er det endelig helg igjen, og jeg tenkte å komme med et lite kosetips til dere. Min alltime favourite, hverdag som helg, er daddelshake ♥ ♥ ♥ Det er så enkelt og så godt! Den består av kun tre ingredienser; frosset banan, melk og ferske dadler. Skrell en banan, skjær den i skiver og legg det i fryseren. Jeg bruker alltid å ha litt frosset banan i fryseren, always be prepared. Jeg anbefaler å legge den i fryseren kvelden før dere skal lage shaken. Så putter du banan og melk (slik at det dekker bananene + litt mer) og blander sammen i en blender til det blir en milkshake-konsistens. Så tar du ut steinene i dadlene og tar dem oppi. Jeg bruker som regel 5-7 stk, litt forskjellig, dere må bare smake dere fram.

Jeg vet det høres litt sketchy ut med dadler. Jeg assosierer det med svisker osv, men seriøst dere må bare prøve denne! Det er ikke noen spesiell smak på dadlene når du blander det med andre ting, det gir bare en utrolig søt og god smak.

Jeg lagde det senest til frokost i morrest, naam god start på dagen!

Gi meg gjerne tilbakemelding ♥

6 Kommentarer

24.10.2014 kl. 21:52
Har selv drukket daddelshake i en god stund, den er kjempe god:-)

24.10.2014 kl. 23:58
Har dere en gruppechat eller gruppe nyg på Facebook? Eller begge deler? Isåfall hva syntes dere funker best

Elise

25.10.2014 kl. 00:41
Dadler er vel ikke helt min greie ^_^

Barry jamil

25.10.2014 kl. 09:30
Ser godt ut Mathilde :)

Barry jamil

25.10.2014 kl. 16:44
Fuck beyonce : D du er verden best girl : ) klar ikke å få deg ut av hodet mitt : )

Dorte

26.10.2014 kl. 12:08
Herreguuuud så godt! Har heilt dilla på dadler, så denne var midt i blinken :D Eg brukte kokosmelk og det var veldig godt! Takk for tips!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no