hits

appelsintre i stua

  • 16.10.2014 kl. 19:15

Heii solstråler! Hadde langdag i dag, og da er det såå godt å komme hjem. I tillegg gleder jeg meg ekstra til å komme hjem til middag for tiden haha, vi har nemlig bestilt fra Godt Levert. De kommer på døra med oppskrift og råvarer til middager for hele uka, eller så mange dager man ønsker, så slipper man å tenke ut hva man skal lage og å handle inn til det. Vi har hatt det i tre dager nå, og det blir så sykt god mat. Gourmet hele uka liksom, ja takk!

Så da jeg kom hjem var jeg overhappy fordi skolen var ferdig for dagen, det luktet nydelig mat i hele huset og sola skinte haha. Mamma har dessuten fylt hele stua med blomster (og appelsintrær) dønn serr, så jeg fikk litt summerfeeling da jeg tråkket inn der gitt.

Her har vi en liten palme

Og jada her ser dere det berømte appelsintreet, hva det gjør inn i stua vår må dere ikke spørre meg om, men jeg liker det. I dag er det forresten lillesøster som stiller (u)frivillig opp på bloggen. Genseren er fra Choies, den var litt liten til meg. Akkurat denne er utsolgt nå, men de har jo masse annet kult selvfølgelig!Hvordan har dagen deres vært?

5 Kommentarer

Lisa

16.10.2014 kl. 20:13
Vi har også godt levert! Det er veldig bra!! :) ps: du er utrolig pen <333

Silje

16.10.2014 kl. 21:00
Pernille er såå PEN! ♥

Silje Kristin

16.10.2014 kl. 22:12
hun er så sykt pen!

Nikita <3

17.10.2014 kl. 11:49
Så søtt tre :D

Heidi

17.10.2014 kl. 22:39
Hei, jeg har glutenallergi som deg så jeg lurte på om det gikk helt fint med Godt levert, hvordan gjør du det? Vi vurderer å starte med det❤️ Digger deeeg❤️

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no