hits

summer favourites

  • 08.06.2014 kl. 10:00

Om sommeren er det alltid greit å kutte ned tung sminke og kun påføre lette produkter på huden. Jeg har seks produkter som egner seg supert til sommeren og som kommer til å bli brukt mye fra min side.

Bobbi Brown concealer - Dekker perfekt og er veldig enkel å påføre ettersom det er i stick-form. Kjøpt på Kicks på Byhaven i Trondheim og jeg har fargen 2 Sand. bareMinerals pudderfoundation - Mange unge jenter bruker flytende foundation i ansiktet hver dag, og det er ikke spesielt bra for huden. Huden får ikke puste og man kan lett få urenheter, derfor anbefaler jeg å prøve pudderfoundation. Det er bedre for huden og du kjenner nesten ikke at du har det på deg. Jeg er fast bruker av bareMinerals' pudderfoundation og har det i fargen Fairly Light N10. Kjøpt på Coverbrands.

Too Faced Chocolate Powder - Gir en utrolig fin og mørk brunfarge som ikke blir oransje. I tillegg lukter det sjokolade, men det har dere sikkert fått med dere ettersom omtrent alle Norges bloggere har anbefalt dette pudderet haha. The Balm Instain Cheek Stain - Blush med en fantastisk fin rosafarge. Man trenger ikke mye av det på kinnbena for å få en fin og sommerlig glød i ansiktet. Kjøpte begge produktene på Coverbrands.

Smashbox O-Plump - lipgloss med plump-effekt, altså den svir litt på leppene og gir mer volum på dem. Men mest av alt liker jeg den fordi den gir en fin rosafarge på leppene. Kjøpte den på Kicks på Trondheim Torg. Dior Addict Extreme fargen 639 - Gir en fin rosa/korall farge som sitter lenge. Om sommeren elsker jeg å bruke sterke korallfarger og da er denne lebestiften perfekt. Kjøpes på diverse parfymerier.

Hva er deres sommerfavoritter?

7 Kommentarer

Barry jamil

08.06.2014 kl. 10:10
Nydelig : )

marthe

08.06.2014 kl. 10:10
kjempe flott

Ingrid

08.06.2014 kl. 10:20
Så fint innlegg!:-) endelig noen bloggere som legger ut favorittene deres uten at alt er sponset..

Er selv veldig glad i BareMinerals, bruker det hver dag! Så liker jeg bahama mama fra thebalm utrolig godt på sommeren.

Jenny Noreng

08.06.2014 kl. 14:03
Gode sminketips!

Trude

08.06.2014 kl. 16:02
Så flotte favoritter!

08.06.2014 kl. 18:02
Britisk engelsk <3

08.06.2014 kl. 19:26
så fine favoritter!:)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no