hits

middagstips by (mat)holck

  • 03.08.2013 kl. 17:50

Hei! Da tenkte jeg utrolig nok å komme med et enkelt middagstips. Det er egentlig bare helt vanlig laks, bare tilberedt på en litt annen måte enn det jeg bruker til vanlig hvertfall. Men det er veldig godt, veldig enkelt og veldig sunt = ikke noe negativt med denne retten altså (vedmindre du ikke liker laks hehe, da er det på tide å begynne å like det) Haha høres ut som jeg blir sponset av grillet laks og holder på å reklamere for det hahaha. Uanseett det dere trenger for en person er:

♥ 1 stk laksefilet

♥ aluminiumsfolie

♥ diverse grønnsaker av eget ønske

♥ smør og rømme

♥ eventuelt potet

Slik gjør dere: Ta en bit aluminiumsfolie og legg laksefileten din oppå. Legg dine oppskjærte grønnsaker oppå og rundt laksen, (jo mere jo bedre) og gjerne krydre med litt forskjellig. Ta deretter litt smør på laksen for at den ikke skal bli tørr, det blir ekstra godt om du tar på litt rømme også.

Når du har kommet så langt er det bare å pakke sammen laksen inni folien og legge den på grillen i ca 10-15 min.

Nå har jeg desverre ikke et 'etter-bilde' men det får dere lage dere selv! Ble helt nydelig mat, og dere ser vell på gjengen under at de koset seii. Anbefaler dere å ha noe potet vedsiden av, enten stekt, kokt eller grillet haha :)Noen som vil prøve det?

9 Kommentarer

jeg må prøve det!

Silje Othilie

03.08.2013 kl. 18:05
Må prøves ut, er ikke så glad i laks, men regner med at det er verdt å prøve? :)

BfoBenedicte

03.08.2013 kl. 18:18
Det må jeg teste en gang! virket veeldig enkelt! :D
Vi bruker og gjør det :)

03.08.2013 kl. 19:32
Hvor på Inderøy ligger hytta? Sandvollan, Straumen, Røra, Mosvika, Utøya, Våjen? Har du bilder?

03.08.2013 kl. 19:47
vi bruker å spise det til middag, bare at vi bruker forskjellige typer fisk inni (f.eks laks, torsk og sei i samme "pakke") også pleier vi å ha det i ovnen istedetfor grillen! veldig godt og sunt :)

andreaheb

03.08.2013 kl. 22:14
Vi pleier faktisk å lage dette på sommeren, men vi pleier å ta fisken og smøre olje på og ta salt og pepper på. Så lager vi agurksalat og har poteter og rømme inntil. Det er faktisk utrolig godt! :)

Det hadde vært utrolig koselig om du ville sjekke ut min blogg. Leser bloggen din hver eneste dag, så det hadde vært koselig om du ville ta en skikk på min.. <3

Frida

03.08.2013 kl. 23:05
Det er vel egentlig det som ganske enkelt heter skattekiste? :)

04.08.2013 kl. 20:29
Jeg må vel faktisk prøve det i morgen. Håper deres smake godt :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no